A kétrészes zuhanyfal, ami zuhanykabin is meg nem is

A kétrészes zuhanyfal, ami zuhanykabin is meg nem is

Zuhanyfalak

kétrészes zuhanyfal a fürdőszoba nagyon elegáns szanitere lehet. A zuhanykabin és a zuhanyfal nem ugyanazt a két szanitert jelenti, de ugyanazzal a funkcióval rendelkeznek. A zuhanykabin zártabb kialakítással rendelkezik, ennek köszönhetően képes a zuhanyzás közben kifröccsenő víznek útját állni, valamint elszeparált helyet biztosítani a mindennapos zuhanyzáshoz.

A zuhanyfal ezzel szemben teljesen más stílust képvisel. A zuhanyfal lehet egyetlen üvegből készült fal vagy több részes, kétrészes zuhanyfal is. A zuhanyfal a zuhanykabin elegánsabb és minimalista változata, ami a fürdőszoba falaival kiegészülve alkotnak egy nagyon esztétikus szanitert. Miért előnyös választás egy kétrészes zuhanyfal mellett dönteni? Ez a fajta szaniter szellős, letisztult és dekoratív külsővel rendelkezik, ami egy hasonló stílusú fürdőszobát tökéletesen ki tud egészíteni. A sarok zuhanykabin megfelelője, de nem kell a kialakításához egy komplett zuhanykabint megvásárolni és beépíttetni, csak a megfelelő helyre kell telepíteni a két egymáshoz rögzített üvegfalat.

Falak között, de mégis nagyon szabadon érezheti magát, aki belép a kétrészes zuhanyfal mögé. Cseppet sem kommersz és egyáltalán nem unalmas, ráadásul méret szerint tervezhető és a helyiség tulajdonságaihoz igazítható. A kétrészes zuhanyfal a szélesebb és a keskenyebb üveg kapcsolódásából épül fel, ami csővel és szerelvényekkel válik stabillá. Nem kell attól tartani, hogy ha nekitámaszkodik, akkor kiszakad a helyéről vagy eltörik. A kétrészes zuhanyfal számára nincs szükség nagy helyre, ennek köszönhetően egy átlagos méretű fürdőszobában tökéletesen beépíthető.

Amennyiben megtetszett Önnek ez az elegáns szaniter változat, amit kád helyett használhat, keressen minket bizalommal! Az általunk gyártott szaniterekből nincs még egy, hiszen mind a megrendelők igényeihez mérve készül el. Az egyedibb tervezésű kétrészes zuhanyfal gyártásról kérjen a kollégáinktól személyre szabott árajánlatot a honlapon megtalálható elérhetőségeink egyikén!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező