A modern építészet kedvelt megoldásai

A modern építészet kedvelt megoldásai

Zuhanyfalak

Bár az építészetben is évről-évre változó trendek látnak napvilágot, mégis vannak olyan irányzatok, melyek nem akarnak kimenni a divatból. Ilyen a hatalmas terek alkalmazása is, mely minden helyiségre jellemző, így a fürdőszoba kialakításra is. A zuhanyfal egy olyan perspektívát kínál a tér nyitottságára, mely nem csak különleges, de felszabadító is.

zuhanyfal megoldás azonban nem minden térben tud igazán érvényesülni. Bár hazánkban is egyre népszerűbbé válnak a nyugati építészeti megoldások, sok régi építésű ház vagy lakás átalakításánál szembesülnek a tulajok a ténnyel, hogy bizony abból a zárt, rossz elosztású, keretek közé zárt lakásból nem egyszerű nagy tereket és ideális beosztást létrehozni. A zuhanyfal segíthet abban, hogy egy viszonylag zárt teret optikailag megnyújtsunk.

Fontos azonban leszögezni, hogy a nyugaton oly népszerű megoldás, miszerint a zuhany a szoba közepén található, itthon még nem igazán kivitelezhető, így érdemes a zuhanyfalat a fürdőszoba optikai fokozására használni. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és alakítsa fürdőszobáját kedvére!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező