A zuhanykabin tisztítása

A zuhanykabin tisztítása

Egyéb

Fürdőszobánk leggyakrabban tisztálkodási tevékenységeinknek ad helyet, ahol ellazulhatunk egy nehéz nap után és felfrissíthetjük testünket, azonban mindez kizárólag abban az esetben nyújt teljes élményt és komfortérzetet, amennyiben maximális higiénikus körülményeket teremtünk. A fürdőszoba takarítása közben az egyik legnagyobb kihívást sokszor a zuhanykabin tisztítása jelenti, mivel ezen a felületen számos kórokozó és baktérium telepedhet meg, vízkő boríthatja a felületeket és megannyi nehézséggel kell szembenézni.

zuhanykabinok tisztítása során különböző szempontokat kell figyelembe venni:

 • Mivel nap, mint nap víz éri az üveg- és csempefelületeket, alaposan és rendszeresen tisztítani kell, hogy ne maradjanak foltok sehol.
 • Minden tisztítás alkalmával ügyeljünk a megfelelő fertőtlenítésre, hogy a penésznek és gombáknak ne legyen lehetőségük megtelepedni és elszaporodni, valamint az egyéb baktériumok ellen is hatásos az alapos fertőtlenítés.
 • A vízkő komoly problémákat okozhat, azonban a megfelelő szerek használatával könnyedén és tartósan megszabadulhatunk tőle, valamint napjainkban korszerű vízkőtaszító réteggel látják el a zuhanykabin felületeit.
 • Igény szerint használhatunk speciálisan zuhanykabinokhoz kifejlesztett tisztító szetteket.

A cégünk által kínált zuhanykabinok a legmodernebb technológiákkal készülnek, igény szerint vízkőtaszító réteggel látjuk el az üvegfelületeket, valamint praktikusan és gyorsan tisztántarthatóak. Tekintse meg kínálatunkat, valamint további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
 • mező kitöltése kötelező
  mező kitöltése kötelező
  mező kitöltése kötelező
  Minden mező kitöltése kötelező