Design és harmónia a fürdőszobában

Design és harmónia a fürdőszobában

Egyéb

Otthonunk tervezése és szépítgetése közben a lehetőségek és a folytonos kreatív ötletek lépésről-lépésre lendítik előre a munkafolyamatokat és a végcél természetesen az egyedi design ötleteink alapján megvalósuló harmonikus és kellemes környezet. A fürdőszobát gyakran jellemzi a letisztult és minimál stílus, mely tisztaságot és nyugalmat áraszt, azonban napjainkban egyre népszerűbbek a kreatív minták, a változatos színek és érdekes felületkialakítások.

Sokan vannak, akik szeretik a fehér, a kék és a tisztasághoz és vízhez kapcsolódó színeket és mintákat fürdőszobájukban, de manapság egyre nagyobb teret hódít magának a divat a fürdőszobákban is. Bátran válogathatunk a változatos és széles színskálát felvonultató csempék és burkolóanyagok között, valamint kész és egyedi tervezésű mintás darabok is elérhetőek.

Cégünk számos designos lehetőséget kínál fürdőszobájába:

  • Válogathat színes üvegekből a kabinkialakításhoz, melyek tökéletesen passzolnak és harmonizálnak más elemekkel.
  • Egyedi, akár saját tervezésű homok fúvott mintával ellátott üveget is rendelhet nálunk.

Amennyiben egyedi designos és harmonikus fürdőszobára vágyik, keressen fel minket elérhetőségeinken és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, látványterv készítéssel, hogy elképzelése tökéletesen valósuljon meg!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező