Felejtse el az özönvizet!

Felejtse el az özönvizet!

Egyéb

A fürdőszoba minden otthon fő terét képezi. Itt mindenki napjában többször megfordul, aminek gyakran lesz az az eredménye, hogy a fürdőszobát szinte elönti a víz. Ennek azonban nem kell így lennie! Sok fürdőszoba ugyanolyan száraz és tiszta marad, mintha nem is használták volna. Mi a titka? Ez bizony egyszerű: a zuhanykabin!

Egy minőségi zuhanykabin ugyanis számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fürdőkádakkal szemben. Nem fröcskölődik ki a víz a padlóra, hiszen azt felfogja a kabin fala. A kádak elé húzható zuhanyfüggöny is csak félmegoldás, ráadásul kevésbé higiénikus is, nem beszélve a macerás tisztántartásról. A zuhanykabin kevésbé balesetveszélyes is, hiszen nincs csúszkálás, nehézkes ki-belépés.

Cserélje le fürdőkádját modern és egyedi zuhanykabinra és óvja fürdőszobáját a kifröccsenő víztől! Nálunk akár egyedi, személyre szabott darabokat is megvásárolhat, csak annyi a dolga, hogy elmondja, mit szeretne. Keressen fel minket bizalommal és kérje további tájékoztatásunkat!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező