Fürdés helyett válasszuk a zuhanyzást!

Fürdés helyett válasszuk a zuhanyzást!

Egyéb

A mindennapi tisztálkodás során felmerül a kérdés, hogy vajon a zuhanyzás vagy a fürdés az egészségesebb a higiénia és a költséghatékonyság szempontjából. A zuhanyzásnak számos előnye van a fürdéssel szemben, így érdemes néhány dolgot figyelembe venni, mielőtt megtervezzük fürdőszobánkat.

zuhanyzással sokkal több időt spórolunk meg, hiszen akár percek alatt is befejezhetjük a tisztálkodást, nem úgy, mint a fürdésnél, ahol meg kell várnunk, hogy megteljen a kád vízzel, majd akár órákat a fürdőszobában töltünk. A zuhanyzás során sokkal kevesebb vizet fogyasztunk, mint egy nagyobb kád feltöltésével, és nem ázunk a vízben a szükségesnél hosszabb ideig, ami nem egészséges bőrünknek. Egy frissítő zuhany során serkenthetjük a vérkeringésünket, egy váltott hideg-meleg vizes zuhany jót tesz bőrünknek, a nők ezzel hatékonyan felléphetnek a narancsbőr tüneteinek kezelésében.

Ha Ön is szeretne költségeket spórolni otthonában, kezdje a tudatos fürdőszobatervezéssel! Válasszon egyedi zuhanykabinjaink közül, amelyek a kényelem mellett esztétikailag is emelik fürdőszobája összhatását!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező