Fürdőszoba trend 2015

Fürdőszoba trend 2015

Egyéb

Szeretné felújítani a fürdőszobáját, mielőtt beáll a hideg tél? Megosztjuk Önnel, melyek azok a fürdőszoba trendek, melyek 2015-ben hódítanak.

Fontos kérdés, hogy kádat vagy zuhanykabint válasszunk. A zuhanykabin bizonyos szempontokból jobb megoldás, mert kisebb helyet foglal, és rengeteg egyedi funkcióval látható el. Ebben az évben a walk-in zuhanykabinok a legnépszerűbbek, hiszen nincsenek mérethez kötve. Ráadásul nincs zuhanytálcájuk sem, így a ki- illetve belépés is sokkal biztonságosabb.

Szintén népszerű megoldás a kézi zuhany, amely praktikus jellege miatt lett újra divat ebben az évben. Használatával bármerre irányíthatjuk a vízsugarat, ellentétben a falra szerelt zuhanyfejekkel, melyeket nem lehet elmozdítani.

A LED világítás néhány éve jelent meg, és ma már sok területen van jelen – így a fürdőszobában is. A zuhanykabinban vagy a fölött is megjelenhet. Előbbi dekorációs célból, utóbbi pedig a nagyobb világosság érdekében. Ez pedig kis fürdőszobák esetén jól jöhet.

Ha Ön is szeretné követni a fürdőszoba trendeket, válasszon nálunk zuhanykabint, melyet az Ön igényeire szabva, egyedi módon készítünk el! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező