Helytakarékosság a zuhanynál

Helytakarékosság a zuhanynál

Egyéb

Otthonunk kialakításánál a különböző esztétikai szempontok mellet, azt is figyelembe kell sokszor vennünk, mennyire tudunk takarékoskodni a hellyel. Zavaró lehet, ha egy helyiségben mindent pontosan kell elhelyeznünk, hogy elférjünk. Szerencsére manapság egyre több olyan lehetőség közül választhatunk, amik segítenek szobáink megfelelő elrendezésében.

Ilyen például a fürdőszobai zuhanyajtók elrendezése. Sokszor problémát okoz, hogy zuhanyfülkénk ajtaja kényelmesen elférjen, ne ütődjön semminek nyitáskor és ne akadályozzon minket a mozgásban. Cégünk egyedi zuhanykabinokkal foglalkozik. Segítünk Önnek, hogy zuhanykabinja ajtaja ne foglaljon felesleges helyet nyitott állapotban. Használjon belapozható zuhanyajtót. A belapozható zuhanyajtó két elemből áll és mindkettő felhajtható a zuhanykabin falára ezzel spórolva nekünk helyet. Fontos megjegyezni, hogy belapozható zuhanyajtónál az ajtó mögötti terület nem használható, például törölközőakasztónak.

Ha kisebb fürdőszobával rendelkezik és gondot okoz a helytakarékosság, forduljon hozzánk és szereltessen be belapozható zuhanyajtót!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező