Legyen a saját fürdőszobája designere!

Legyen a saját fürdőszobája designere!

Egyéb

Elege van abból, hogy nem talál az elképzeléseinek megfelelő fürdőszobabútorokat vagy csillagászati összegeket kellene fizetnie azért a darabért, ami Önnek tetszik?

Ne adja fel, mert a megoldás itt van Ön előtt! Annyit kell tennie, hogy felkeres minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén, és elmondja nekünk, hogy mit szeretne viszont látni fürdőszobájában!

Segítünk megvalósítani álmait, és átültetjük a gyakorlatba azt, ami eddig csak a fejében létezett. Nem talál kínálatunkban olyan zuhanykabint, ami tetszik Önnek, vagy egyszerűen egyik sem passzol a fürdőszobájába? Adja meg a szükséges paramétereket, és mi legyártjuk Önnek méretre szabottan, a kívánt alakban és színben! A díszítésről sem feledkezünk meg, tudjuk mennyire fontos az egyedi design otthonunk kialakítása során; homokfúvott mintákat kérhet zuhanyüvegére.

Határ nincs, akár Ön is tollat ragadhat és megrajzolhatja saját díszítését! Legyen a saját fürdőszobája designere és ne elégedjen meg a tömegtermékekkel!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező