Masszázskabint mindenkinek!

Masszázskabint mindenkinek!

Egyéb

Fürdőszobája felújítása a végéhez közeledik? Már csak a végső, és talán az egyik legfontosabb döntés vár Önre? Fürdőkádban alámerülve vagy zuhanykabinba lépve szeretne felfrissülni egy fárasztó nap után?

Igen, Ön jól döntött! Semmi sem nyújt nagyobb kikapcsolódást, mint egy zuhanykabinban élvezni a forró vízsugarakat, mielőtt nyugodt álomra hajtanánk fejünket. A Fontessa mindezt képes megadni Önnek! Egyedi és exkluzív igényekre szakosodott csapatunk megalkotja Önnek álmai zuhanykabinját!

Ha valami igazán különlegesre vágyik, válassza masszázsfejekkel ellátott kabinjainkat és azonnali wellness élményben lesz része! A vízsugarak masszírozó hatásának köszönhetően természetes módon szabadulhat meg a mindennapos stressztől és ehhez még masszőrre sem költenie. A masszázs jótékony élettani hatásai közé tartozik a vérkeringés felgyorsítása, melynek köszönhetően a sejtek által szállított oxigén mennyisége megnő, a pórusok kitágulnak, az izmok ellazulnak. A cellulitisz és a visszerek kialakulása ellen is kiválóan véd, így máris egy újabb lépést tett szépsége megőrzése érdekében!

Meggyőztük? Nincs más dolga, mint felkeresni kiváló szakembereinket, akik örömmel válaszolnak minden kérdésére és hozzásegítik fürdőszobája ékességéhez!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező