Mire figyeljünk a zuhanyajtó megrendelése kapcsán?

Mire figyeljünk a zuhanyajtó megrendelése kapcsán?

Zuhanyfalak

Amikor valaki új zuhanyajtót szeretne vásárolni, több szempontot is figyelembe kell vennie, ha valóban tökéletes megoldást szeretne. Nézzük, mi mindenre érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a végeredménnyel elégedettek legyünk!

Először is a legfontosabb kérdés a zuhanyajtó mérete. Pontos adatokra van szükség, ha nem biztos benne, hogy mit hogyan kell lemérni, bátran keressen fel minket! A zuhanyajtó másik fontos tulajdonsága a nyitási technika, vagyis, hogy toló vagy nyíló ajtó, illetve a nyitás iránya. A tolóajtó kis fürdőszobákba jobb megoldás, hiszen kevesebb helyigénye van. Ha a nyíló típust választjuk, akkor pedig azt is fel kell mérnünk, hogy melyik irányba tud nyílni, hol van hozzá elég hely, illetve, hogyan esik jobban kézre. Az üveg zuhanyajtókat gyakran díszítik homokfúvott mintával, érdemes ezen is elgondolkozni.

Amennyiben kérdése van a zuhanyajtókkal kapcsolatban, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező