Mire jó a kádparaván?

Mire jó a kádparaván?

Kádparavánok

Manapság a hagyományos fürdőszobákban még többnyire a régi megoldások hódítanak. Főleg a panellakások és a régi építésű lakások, házak fürdőszobáiban a mosdó, kád klasszikus berendezése található meg. A legtöbben elégedettek ezzel a fürdőszobával, pedig az újítások és a fürdőszoba berendezések fejlődésének köszönhetően ma már mindenkinek lehet modern fürdőszobája olyan praktikus dolgokkal, mint amilyen a kádparaván.

De mire is jó ez a fürdőszobai kiegészítő darab?

kádparaván tulajdonképpen egy edzett üveglap, melyet a falra rögzítenek a káddal egy vonalban. Ez az üveglap lehetővé teszi, hogy megóvjuk a fürdőszoba padlóját a kifröccsenő víztől. A paraván tulajdonképpen a régi zuhanyfüggönyök funkcióját látja el, de sokkal több előnnyel rendelkezik, mint az elavult függönyök. A paraván üvegfelületének köszönhetően könnyebben tisztítható, mint a függöny, ahol a penészedés és a megtelepedő baktériumok állandó veszélyforrást jelentenek. A kádparavánra nem lehet rálépni vagy belegabalyodni, sőt még kapaszkodó gyanánt is kiváló, így csökkenthető a fürdőszobában fennálló balesetveszély mértéke.

Modernizálja fürdőszobáját és szereltessen fel kádparavánt Ön is!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező