Ötszögletű zuhanykabin: ha fontos a helytakarékosság

Ötszögletű zuhanykabin: ha fontos a helytakarékosság

Egyedi elrendezésű zuhanykabinok

Ötszögletű zuhanykabin gyártása egyedi igények alapján, kedvező áron, valóban kis méretű fürdőszobákba!

A helytakarékosság különösen fontos a fürdőszobában, de természetesen az otthonunk más helyiségeiben is törekednünk kell rá. Napjainkban a legtöbb fürdőszoba kis méretű, amelyben csak nehezen lehet helyet szorítani mindennek, amire szükségünk van, és a legtöbbször valami akadályozza, de legalábbis megnehezíti a közlekedést. Az ötszögletű zuhanykabin lényege, hogy minimális alapterület-veszteség mellett elegendő helyet biztosít a kabinon kívül, hiszen egy olyan része "tűnik el" így, amelyet tudunk nélkülözni.

A kiálló sarok levágásával egyrészt a fürdőszoba hasznos alapterülete megnő, másrészt egy különlegesebb kialakítású zuhanykabin uralhatja a fürdőszoba látványát. Az ötszögletű zuhanykabin viszonylag ritka, hiszen kevesen ismerik, és még kevesebben választják, így az egyediségre törekvés könnyen megvalósítható. Számos előnye mellett az ötszögletű zuhanykabin gyártása ráadásul még kedvezőbb áron is valósítható meg, mint egy hagyományosabb kialakítású típusé, hiszen valamivel kisebb üvegfelületre van hozzá szükség, ami az anyagköltségben jelentkezik.

Az ötszögletű zuhanykabin gyártását érdemes szakértőkre bízni, hiszen akadhat olyan probléma, amelyet kizárólag így lehet áthidalni. Ilyen lehet a sarkon elhelyezett ajtó nyitásának megoldása, ami épp elhelyezkedéséből adódóan akadályokba ütközhet, ám az előzetes felmérés során fény derülhet minden ilyen akadályra, és a beépítés után az új kabin gond nélkül lesz használható.

Amennyiben az Ön fürdőszobájában is lényeges lenne a minél helytakarékosabb megoldások alkalmazása, egyszersmind szeretne valami különlegeset is, bízza cégünkre az ötszögletű zuhanykabin gyártását! E típus elkészítését és beépítését az előzetes felméréssel együtt is kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel!

Ha felkeltettük az érdeklődését az ötszögletű zuhanykabinok iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező