Sarokkabin kád mellé: sokoldalú fürdőszoba kis helyen is

Sarokkabin kád mellé: sokoldalú fürdőszoba kis helyen is

Sarok zuhanykabinok

Van, aki fürdeni, és van, aki zuhanyozni szeret, és egy családon belül akár mindkettő megtalálható. Egy felújítás során dönteni kell, melyik legyen az a tisztálkodási mód, amelyhez a fürdőszobát igazítják - legalábbis a legtöbben így állnak ehhez a kérdéshez. Pedig akad megoldás erre a problémára, mégpedig egy sarokkabin a kád mellé!

Amennyiben a fürdőszoba méretei engedik, akkor egy sarokkabin a kád mellett, közvetlenül "hozzá" építve is elfér, így mindkét tisztálkodási lehetőség adott lehet. nem kell hatalmas helyre gondolni, hiszen elég, ha a kiválasztott kád mellett csak annyi hely marad, amekkora egyetlen ember számára kényelmes, és egy egyedi zuhanykabinnal kell kitölteni ezt a helyet. Sok fürdőszobában megoldható ez az elrendezés, sokszor még ott is, ahol nem is gondolnánk.

sarokkabint a kád mellé csakis úgy lehet helytakarékosan elhelyezni, ha a kád oldalának burkolata a zuhanykabin szerves részét képezi. Ebben az esetben az üvegfelület kisebb lesz, ám ez a használatban nem jelent hátrányt, ráadásul akár még spórolhatunk is vele, és a fennmaradó összeget fordíthatjuk a fürdőszoba egyéb kellékeire. A sarokkabin a kád mellett tehát nem kompromisszumos megoldás, hanem mindenki számára megfelelő, használható mód az igények kielégítésére.

És ha már szóba kerültek a kompromisszumok: akkor sincs túl nagy gond, ha nem fér el a sarokkabin a kád mellett, mert túlságosan kis alapterületű, vagy éppen nem megfelelő alakú a fürdőszoba. Ebben az esetben a kádparaván nyújt kompromisszumos, ám kielégítő megoldást, ami ráadásul lényegesen elegánsabb és praktikusabb, mint a zuhanyfüggönyök bármelyike.

Amennyiben az Ön fürdőszobája is megfelel erre a célra, forduljon hozzánk bizalommal, és mi elkészítjük Önnek a sarokkabint a kád mellé, mi több, a beépítésében is számíthat ránk, de ha nem, akkor a kádparavánt is beszerezheti tőlünk! Ha kérdése lenne zuhanykabinjainkkal, vagy más termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, keressen fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező