Tisztaság és higiénia minden generációnak

Tisztaság és higiénia minden generációnak

Egyéb

A fürdőszoba minden otthonban főszerepet tölt be. Itt készülődünk egy munkanapra, itt szépítkezünk egy hétvégi programra, itt lazítunk egy hosszú hét után és itt mossuk le magunkról a fáradtságot nap mint nap.

Ennek ellenére sok lakásban sajnos méltatlanul kicsi helyre szorítják be a fürdőszobákat, ilyenkor pedig a tulajdonosok döntés elé kerülnek: fürdőkád vagy zuhanykabin legyen a fürdőben?

zuhanykabinnal mindenki jól jár, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik. Rögtön soroljuk is, melyek ezek. A zuhanykabin a kis alapterületű helyiségekbe is ideális, kevés helyet foglal és lehet mellé pakolni, élhetőbb lesz a segítségével egy fürdő. Minden generáció biztonsággal használhatja, hiszen kevésbé balesetveszélyes, mint egy kád: kisebb, több a kapaszkodási lehetőség, kevésbé csúszik. Lehetőség van egyedi megoldások kialakítására is, így a balesetek kockázata minimalizálható. Következésképpen gyerekeknek, időseknek, mozgáskorlátozottaknak is egyaránt a zuhanykabin az ideális megoldás.

Tájékozódjon weboldalunkon, egyedi zuhanykabinok tervezéséhez és gyártásához keressen minket bizalommal!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező