Zuhanyajtó: legyen vagy ne?

Zuhanyajtó: legyen vagy ne?

Egyéb

A fürdőszobában választhatunk: fürdőkádban mosdunk minden nap vagy zuhanykabinban frissülünk fel reggelente. Mindkettő választásban van valami közös: meg kell oldani a kifröccsenő víz és az így keletkező, fürdőszobát elárasztó víztócsák problémáját.

A zuhanyozás esetében választhatjuk az egyszerű zuhanyfalat, vagy dönthetünk egy komplett kabin és a hozzá tartozó zuhanyajtó felszerelése mellett. Az előnyöket és a hátrányokat mérlegelve, ha zuhanyajtónk is van, biztosan nem fogunk csalódni.

zuhanyajtó stabil védelmet nyújt a kifröccsenő víz ellen, nem tapad össze, mint a zuhanyfüggöny és a tisztítása is jóval egyszerűbb. A zuhanyajtót csak egyszerűen nyitjuk és zárjuk, nem balesetveszélyes, a fürdőszobát is óvja a víztől. A zuhanykabinból kilépve nem kell attól tartani, hogy elcsúszunk a nedves padlón.

Keressen minket bizalommal, és válassza a legideálisabb megoldást fürdőszobájába, rendeljen zuhanykabint egy korszerű zuhanyajtóval felszerelve! Termékeinket érintő kérdéseivel bátran keressen fel minket!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező