Zuhanykabin kád mellé: a kompromisszummentes megoldás

Zuhanykabin kád mellé: a kompromisszummentes megoldás

Zuhanykabin

Egy átlagos fürdőszoba többnyire kis alapterületű, és csak egyetlen fürdési lehetőség fér el benne kényelmesen: vagy egy kád, vagy egy zuhanykabin, de persze ez nem általános. Ennek ellenére az a tapasztalat, hogy ha van hely, ha nincs, kád szinte mindig van, ami miatt a zuhanykabin kimarad a képletből, hiszen minden családban van legalább egy személy, aki nem tud, vagy akar lemondani a habokban való elmerülésről, kádban zuhanyozni pedig lehetséges, tehát kompromisszumos megoldásként a felújítás során egy kád kerül a fürdőszobába. Pedig egy zuhanykabin a kád mellett is elfér, főleg, ha bőséges a helykínálat a helyiségben, az előnyei pedig kecsegtetőek.

Egy zuhanykabin a kád mellé építve alig foglal helyet, bár tény, hogy egy igazán kis méretű fürdőszobában, például egy panelházban már ennyi se férne el. Egy négyzetméter viszont már bőségesen elég ahhoz, hogy egy zuhanykabint a kád mellé lehessen építeni. Így nem szükséges a család egyetlen tagjának sem lejjebb adnia az igényeiből, sőt, amíg valaki fürdik, más zuhanyozhat is, így felgyorsulhat a reggeli készülődés, az esti tisztálkodás is könnyebbé válik, és még hosszasan sorolhatnánk.

Egyedi zuhanykabin megrendelésével az is megoldható, hogy a kád és a zuhanykabin tulajdonképpen egybeépülhessenek. Ezzel további hely spórolható meg, bár tény, hogy nem sok, ám vannak olyan helyiségek, ahol épp ennyi kell, hogy beférjen a zuhanykabin a kád mellé. Nem mellékes az sem, hogy így magunk határozhatjuk meg a zuhanykabin kialakítását, az ajtó, vagy ajtók elhelyezkedését, és gyakorlatilag minden a mi elképzeléseink szerint valósulhasson meg.

Amennyiben szeretne egyedi zuhanykabint a kádja mellé építtetni, válasszon Ön is bennünket! A segítségünkkel megvalósíthatja a terveit, és elérheti, hogy a fürdőszoba kialakításával családja minden egyes tagja elégedett legyen. Egyedi zuhanykabinjaink a helyszíni felmérést követően az Ön kívánságai szerint készülnek a legkorszerűbb technológiával és a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az egyedi zuhanykabinok, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id arcu arcu. Nam eu consequat augue. Suspendisse gravida tempor dapibus.
  • mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    mező kitöltése kötelező
    Minden mező kitöltése kötelező